Valmentajat

samu1200

Samu

Samuel Lappalainen

Urheilu ja kilpaurheilu on kulkenut koko ikäni mukana tavalla tai toisella. Homma starttasi perinteiseen tapaan palloilulajeilla ennen voimailumaailmaan siirtymistä. Käden katkeamisen johdosta 13 vuotiaana alkoi kova kuntoutus joista osa tehtiin punteilla. Tästä tarina sai alkunsa jota on jatkunut jo 14 vuotta ja jatkunee läpi elämän. Innostus, monipuolinen urheilullinen pohja sekä periksiantamaton ja tinkimätön harjoittelu kantoi kotikylän punttisalista aina SM-mitaleille, maajoukkueeseen, arvokisamitaleille sekä 23 vuotta jahdattuun SE-tuloksen voimanostossa.

Crossfit-harjoittelu tarjoaa toiminnallisuudellaan sekä yhteishengellä sitä mitä monessa yksilölajissa ei laisinkaan ole. Yhteisön voima luo sen energian mikä tekee eron siihen miten puristat itsestäsi irti ne viimeisimmät tehot.

Valmentajana vaadin jokaiselta oman taitotasonsa mukaan sitä parasta tekemistä mitä kukin pystyy tekemään. Turvallinen ja suunniteltu tekeminen on koko harjoittelun ydin ja pitkän kilpailu/harrastustoiminnan ylläpitämisessä ehdoton edellytys.

Mitä muuta?

Lempiliikkeet – Takakyykky, thruster, burpee

Inhokit – box hyppy, lattiapunnerrus

Nuorten voimanostomaajoukkueen valmentaja/joukkueenjohtaja 2009-

Suomen Voimanostoliiton nuorisojaoston Pj 2012-

Finnish Weightlifting/powerlifting Federation Level 1 Coach

Finnish Weightlifting/powerlifting Federation Level 2 Coach

International Powerlifting Federation (IPF) Level 2 Coach

Voimanostossa:

Jalkakyykyn SE 292,5kg (sarja 75kg/23v)

MM 3, 5, 6.

EM 5. (lajihopea maastanostossa)

PM 2.

SM-mitaleita 12 kpl
jamo1200

Jamo

Jarmo Laine

Luulin olevani hyvässä kunnossa ennen kuin tutustuin Crossfit-harjoitteluun. Olinhan sentään pelannut 15 vuotta jääkiekkoa, käynyt mielestäni tehokkaasti kuntosalilla yli 10 vuotta, juossut pari puolimaratonia ja voittanut ranskalaisen potkunyrkkeilyn, Savaten, MM-pronssiakin. Mielessäni ollut hyvä kunto kuitenkin rapisi kun menin ensimmäisiin Crossfit-treeneihin. Harjoittelu oli niin monipuolista ja tehokasta että tuntui kuin saman tunnin aikana aikana olin tehnyt samanaikaisesti niin lätkä-, kuntosali- kuin potkunyrkkeilyteenit, vaikka teimme vain yhden voimaliikkeen ja yksinkertaisen metconin. Olin koukussa.

Tällä hetkellä Crossfit-harjoittelussa minua koukuttaa lajin monipuolisuus ja yhteishenki. On ihan mahtava fiilis tehdä kovia treenejä tuttujen ja tuntemattomien keskellä, oppia uusia taitoja ja seurata kehitystään WodConnectin kautta, sekä valmentaa muita treenaajia kohti omaa tavoitettaan. Parasta on kuitenkin se, että crossfit parantaa suoritustani yleisesti elämän fyysisissä haasteissa sekä muissa tärkeissä harrastuksissani kuten vapaalasku, maastopyöräily, surffaus ja SUP-lautailu.

Mitä muuta?

Lempiliikkeet – tempaus, rinnalleveto ja työntö, soutu

Inhokit – burbee ja käsilläseisontapunnerrus

Olen toiminut Joensuussa personal trainerina vuodesta 2014 lähtien eri kuntosaleilla. Valmentajana olen reilu ja hauska mutta tiukka turvallisen tekniikan ja tehokkaan treenin suhteen.

CrossFit® Level 2 Trainer
FAF Gym Trainer®
FAF Personal Trainer®

Hege

Henri Heiskanen

Urheilutaustani koostuu pääosin golfista, jota pelasin tosissani ja kilpaa ollessani 12-20 vuotias. Kun kehitys alkoi hidastumaan merkittävästi ja kipinä lajiin hiipui, vaihtui CrossFit-tyyppinen harjoittelu hyvin nopeasti pääharrastuksekseni vuonna 2013. Lajin monipuolisuus, suorituskykypainotteisuus ja tulosten mitattavuus kiehtoivat ja pitävät edelleenkin motivaatiota korkealla saavuttaa lisää voimaa, kuntoa ja taitoa.

Kilpailuhenkinen luonteeni ja paineensietokyky ovat nuoruusvuosien kisailujen jälkeen päässeet uudelleen kehitykseen myös lajin kilpailuissa. Tulevaisuudessa on tarkoituksena kokeilla miten kovalle tasolle mies pystyy taipumaan, murtumatta.

Suorituskyvyn kehittäminen, ihmiskehon liikuntaelimistön toimintakyky ja harjoittelun optimointi ovat asioita, joihin suhtaudun intohimoisesti. Hyvä anatomian, biomekaniikan ja fysiologian tuntemus sekä tarkka liikkeen tarkastelun taito ovat vahvuuksiani valmentajana.

Mitä muuta?

Koulutus:

Fysioterapeutti AMK
FIHF Personal Trainer (PhysioTrainer)
CrossFit Level 2 Trainer

Lempiliikkeet: Snatch, Clean & Jerk, Ring Muscle-Up
Inhokit: Deadlift, kaikki muut on OK.

 

CrossFit® is a registered trademark of CrossFit, Inc.
CrossFit Paja Joensuu | Jukolankatu 18 C | paja@crossfitpaja.fi | 040 751 3042