Hinnasto

On Ramp -kurssi 189 €

Sisältää 8 x 1,5 h alkeiskurssin, sekä tämän päälle neljä viikkoa treeniaikaa. Lisäksi saat tyylikkään CrossFit Paja t-paidan. Ilmoittautuminen On Ramp alkeiskurssille joko verkkokaupan kautta holvi.com/shop/crossfitpaja, sähköpostilla paja@crossfitpaja.fi tai paikan päällä, osoitteessa Jukolankatu 18 C  Joensuu.

Privaatti On Ramp -kurssi 269 € (kahdelle 455 €)

Sisältää kuusi tunnin mittaista treeniä valmentajan kanssa, sekä tämän päälle neljä viikkoa treeniaikaa. Privaatti On Ramp on juuri sinulle joka haluat entistä yksilöllisempää valmennusta ja haluat sopia treeniaikataulut juuri sinulle sopivaksi. Osta kurssi suoraan verkkokaupastamme, niin olemme sinuun yhteyksissä aloituksen suhteen. Voit myös kysyä lisätietoja sähköpostilla paja@crossfitpaja.fi tai paikan päällä, osoitteessa Jukolankatu 18 C  Joensuu.

Kuukausihinnat alk. 75 €

12 kk jäsenyys: 75 € / kk
6 kk jäsenyys: 81 € / kk
3 kk jäsenyys 86 € / kk
1 kk jäsenyys 92 €
10-kortti: 130 € (voimassa 3 kuukautta ostopäivästä)

Aleryhmä 65 € / kk, opiskelijat, varusmiehet, poliisit, palomiehet, ammattisotilaat, työttömät ja eläkeläiset. Etuus tulee todistaa 12 kk välein.

Starttimaksu 20 €

Sisältää kulkukortin sekä liittymismaksun.

Kertakäynti 15 € (t-paidan kanssa 25 €)

Jos haluat muistoksi myös tyylikkään CrossFit Pajan T-paidan, niin kertakäynti ja T-paita yhteensä 25 €

Maksutavat

-käteinen
-kaikki yleisimmät maksukortit
-lasku
-Smartum liikuntasetelit
-Ticket Duo
-SporttiPassi / ePassi
-Eazybreak

Ryhmät

Koulut ja oppilaitokset, yritykset, yhteisöt, urheiluseurat, sekä polttari- ja kaveriporukat. Järjestämme mielellämme räätälöityjä CrossFit –lajikokeiluita tai pidempiaikaisia valmennuksia, joka ei jätä ketään kylmäksi. Ottakaa rohkeasti yhteyttä paja@crossfitpaja.fi, niin suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus.

CrossFit® is a registered trademark of CrossFit, Inc.
CrossFit Paja Joensuu | Jukolankatu 18 C | paja@crossfitpaja.fi | 040 751 3042