Aloita CrossFit-harjoittelu

Mitä CrossFit-harjoittelu on?

CrossFit-harjoittelu on harjoitusmenetelmä joka rakentuu korkealla intensiteetillä suoritettaviin ja jatkuvasti vaihteleviin toiminnallisiin liikkeisiin.

Harjoittelu on tehokasta, hauskaa ja poikkeuksellisen yhteisöllistä. Osa harjoituksista tehdään aikaa vastaan, joista osa mahdollisimman nopeasti tai mahdollisimman monta tiettyyn aikaan. Useat harjoitukset tehdään myös pareittain tai joukkueena.

Tekniikka on tekemisemme ydin ja sitä harjoitellaan paljon. Hyvän tekniikan avulla vältämme loukkaantumiset sekä maksimoidaan kehitys. Kun opit oikean tekniikan saat enemmän irti harjoituksista ja itsestäsi. Opit paremmin hallitsemaan kehoasi ja sen liikelaajutta, voimaa, tasapainoa ja koordinaatiota.

Harjoituksemme vaihtelevuus sekä ohjelmointi ovat monipuolisen kehittymisen kannalta välttämättömiä. Jokaisella treenillä on tarkoitus ja se kehittää sinua kokonaisvaltaisesti kohti tavoitettasi.

Kenelle CrossFit-harjoittelu sopii?

Laji sopii kaiken ikäisille, -kuntoisille ja –kokoisille.  Lupaamme, että tulet kehittymään kanssamme aloitustasostasi riippumatta!

Miten pääsen mukaan?

CrossFit-harjoittelu aloitetaan neljän viikon mittaisen On Ramp -kurssin kautta, jonka aikana opetellaan kaikki lajissa käytetyt yleisimmät liikkeet ja niiden tekniikat huolellisesti läpi, jotta harjoittelu on jatkossa turvallista ja tehokasta. Samalla CrossFit-henki tulee tutuksi ja saat samanhenkisiä treenikavereita.

Ilmoittautuminen On Ramp -kurssille tapahtuu verkkokauppamme kautta.

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää CrossFit-harjoittelusta. Lähetä meille sähköpostia ositteeseen paja@crossfitpaja.fi tai soittele Samulle 050 411 6086 tai Jamolle 040 751 3042.

CrossFit® is a registered trademark of CrossFit, Inc.
CrossFit Paja Joensuu | Jukolankatu 18 C | paja@crossfitpaja.fi | 040 751 3042